Winkelmandje

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending boven de €30,-

Anoniem verzenden

Over ons

Wij geloven in een wereld waarin jezelf en elkaar ontdekken heel normaal zou moeten zijn. Wij vinden dat iedereen zich sexy mag voelen en met plezier van seks moet kunnen genieten, met en zonder sexspeeltjes!

Gebouwd met liefde

Vibitoys is er voor iedereen. Wij hebben een groot aanbod sextoys, lingerie en andere artikelen om jouw seksleven een boost te geven. Wij willen dat iedereen intimiteit kan beleven op de manier waarop hij of zij dat wil. En wij willen dat niemand zich daarvoor hoeft te schamen. Voel je op je gemak en have fun!

 

Persoonlijk en respectvol

Intimiteit is persoonlijk. Iedereen beleeft dit op zijn of haar eigen manier. Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat het belangrijk is om er respectvol mee om te gaan. Wij willen niet aanstootgevend zijn, maar juist laten zien wat onze producten kunnen toevoegen aan jouw seksleven.

Privacy en discretie

Ondanks dat wij ervan overtuigd zijn dat het taboe op het gebruik van sexspeeltjes doorbroken moet worden, begrijpen we dat niet iedereen hier te koop mee wil lopen. Het is altijd je eigen keuze om het met anderen te delen of niet. Daarom worden de pakketten op discrete wijze verstuurd en gaan wij uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Niet iedereen vindt het tenslotte prettig dat de buren weten wat je besteld hebt!

Onze missie

Sextoys hoeven niet raar of ongepast te zijn. Het kan juist een boost geven aan je seksleven. Daar zijn wij voor! Wij willen het vooroordeel over deze speeltjes wegnemen. Hoe wij dat doen? Door er op een normale manier over te praten! We schamen ons niet en gaan onderwerpen dan ook niet uit de weg. We willen graag dat ook jij je thuis voelt op onze website!

Kwaliteit en fun staan voorop

Bij VibiToys staan kwaliteit en fun voorop. Wij werken uitsluitend met de beste producenten in Europa en werken er elke dag met veel plezier aan om jou dat extra stukje fun in seks te bezorgen! Ons uitgebreide assortiment is er voor iedereen. Voor elke smaak of fantasie is wel wat te vinden. Van wild en uitdagend tot een spannend lingeriesetje, onze producten zijn stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en fun om het de lust en de liefde van onze klanten te verhogen.

Gratis verzending

Boven de €30,-

30 dagen retour beleid

Niet goed, geld terug!

Anoniem verzenden

Onherkenbare bezorging

100% Veilig afrekenen

iDeal / PayPal